Beauty Level Basis​​​​

Beauty Level Basis

De opleidingen tot schoonheidsspecialist en allround schoonheidsspecialist starten beide met een basisdeel. Je leert hiermee de basisprincipes van het vak. Hoe ga je om met een klant? Welke soorten behandelingen en producten zijn er? Ook leer je het menselijk lichaam beter kennen: we gaan dieper in op de anatomie, fysiologie, pathologie en voedingsleer.

Voor wie is deze lesmethode? 

Beauty Level Basis is bedoeld voor de opleiding Schoonheidsspecialist mbo niveau 3 en Allround Schoonheidsspecialist mbo niveau 4. De lesmethode is geschikt voor zowel BBL als BOL.

Naar de webshop​​

Waarom Visavi?

Bij Visavi bieden we jou een lesmethode die perfect aansluit bij de beroepspraktijk en jou optimaal voorbereid op het examen. Bovendien snappen we dat niet iedereen leren leuk of makkelijk vindt. Door de bewezen combinatie van praktische lesboeken en online lesmateriaal blijft lesstof beter hangen en door de variatie wordt leren leuker. De twee lesboeken nemen je met duidelijke teksten, foto’s en stappenplannen mee in de theorie van de schoonheidsspecialist. 

Gelijk je kennis toetsen? Met de codes in de lesboeken kun je online extra praktijkopdrachten en oefeningen doen. Dankzij de heldere instructievideo’s en praktijkkaarten kan je direct aan de slag met je kennis. 
Tijdens de complete lesmethode kan de docent makkelijk op afstand de voortgang van de student volgen. 

Leermiddelen

Beauty Level Basis bestaat uit twee prachtige lesboeken:
- Beauty Level #1: Het basisboek: leer in theorie alles wat je moet weten over de behandelingen, en hoe je ze in de praktijk uitvoert.
- Beauty Level #2: Het menselijk lichaam: leer wat je voor de behandelingen moet weten over de anatomie en pathologie van ons lichaam. 

Daarnaast bieden we je een complete leeromgeving op https://www.beautylevel.nl/ inclusief instructievideo’s, opdrachten, factcards, testjes en nog veel meer. 

Beauty Level is de beste lesmethode voor schoonheidsspecialisten!