Over ons

Wat doet Visavi?

Visavi is een educatieve uitgever voor het beroepsonderwijs. Met meer dan 10 jaar ervaring in uiterlijke verzorging, voornamelijk binnen de kappers- en schoonheidsopleidingen, heeft Visavi al duizenden studenten optimaal voorbereid op de beroepspraktijk. Visavi ontwikkelt lesmaterialen voor èn samen met het onderwijs. Doordat we in nauw contact staan met scholen en onderwijskundigen, kunnen we hoogwaardige lesproducten leveren die naadloos aansluiten op de kwalificatie-eisen vanuit de overheid.

Voor de student

Visavi ontwikkelt leermethodes die optimaal aansluiten bij de benodigde vaardigheden van het vak, én de behoeften van de huidige mbo-student. In onze methodes slaan wij een brug tussen theorie en praktijk. Door de combinatie van heldere lesboeken en een handige online omgeving kies je zelf hoe je wilt leren. Met uitdagende werkvormen wordt leren leuker en blijft lesstof beter hangen. Ambitie en het beroep staan altijd centraal.
Voor de docent

Met onze lesmethodes bieden wij de student een compleet leermiddel voor een optimale voorbereiding op examen en beroepspraktijk. Doordat studenten zelfstandig de theorie kunnen doorlopen, krijgt de docent tijdens lessen meer ruimte om aandacht te besteden aan de beroepspraktijk, en aan differentiatie bij  studenten. Daarnaast geven onze middelen inzicht in de voortgang van de student, waardoor gerichte bijsturing mogelijk is.

Team Visavi

Eva Geurts

Account- en Productmanager
06 29 22 70 72
e.geurts@visavi.nl 

Stèphanie Beuvink

Accountmanager
06 21 95 75 99
s.beuvink@visavi.nl

Freek Mertens

Manager Service en Support 
0800 333 45 55
info@visavi.nl

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

Rachel Ploeg

Service en Support 
0800 333 45 55
info@visavi.nl

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.