Keuzedelen

Om je breder te ontwikkelen als professional, krijg je binnen je opleiding een aantal uur om andere disciplines te ontdekken. Misschien wil je als student schoonheidsspecialist wel meer over haarstyling weten. Of wil je als dameskapper ook het vak van barbier leren, om zo echt een allround kapper te worden. Op het gebied uiterlijke verzorging zijn er volop mogelijkheden, en Visavi biedt met verschillende keuzedelen de perfecte lesmethode.

Bekijk alle Keuzedelen in de shop.

Visagie

Met deze lesmethode leer je diverse make-up looks te creëren voor verschillende gelegenheden en huidtypes.

Barbier

Ontwikkel je vaardigheden in het barbiersvak en leer meer over de knip- en scheertechnieken.

Nagelstyling

Met deze lesmethode maak je kennis met de wereld van nagelstyling en ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om diverse nageltechnieken te beheersen.

Black & Mixed hair

Ontdek met deze lesmethode alles wat je moet weten over black en mixed hair, en leer hoe je verschillende technieken en behandelingen kunt toepassen om het beste uit diverse haartypes en texturen te halen.

Hairstyling

Leer met deze lesmethode alles over hairstyling, ontwikkel je vaardigheden en pas verschillende technieken toe om de perfecte haarstijlen te creëren voor elke gelegenheid.

​Haarwerken

Leer alle ins en outs over haarwerken en ontwikkel de vaardigheden om verschillende soorten haarwerken te creëren die passen bij de vorm van het hoofd en aan de wensen van de klant voldoen.