​Hair Level Basis

Hair Level Basis

Elke haarverzorgingsopleiding begint met een basisdeel. Je maakt kennis met het kappersvak en leert de basisprincipes van verschillende behandelingen zodat je als junior kapper aan de slag kan.

Voor wie is deze lesmethode? 

Hair Level Basis is bedoeld voor alle studenten Haarverzorging BBL en BOL, mbo niveau 2 Kapper, mbo niveau 3 Haarstylist Dames/Heren, en mbo niveau 4 Salonmanager Dames/Heren.

Naar de webshop

Waarom Visavi?

Bij Visavi bieden we jou een lesmethode die perfect aansluit bij de beroepspraktijk en jou optimaal voorbereid op het examen. De Hair Level lesmethodes zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met scholen en professionals, en volledig afgestemd op de eisen uit het kwalificatiedossier. We maken gebruik van nieuwe werkvormen, zodat de methode goed aansluit bij studenten, het onderwijs en de beroepspraktijk. Bovendien snappen we dat niet iedereen leren leuk of makkelijk vindt. Door de bewezen combinatie van een duidelijk lesboek en online lesmateriaal blijft lesstof beter hangen. Door de variatie wordt leren ook nog eens leuker. Het lesboek neemt je met duidelijke teksten, foto’s en stappenplannen mee in de theorie van het kappersvak. Doordat het lesboek ook digitaal beschikbaar is, heb je altijd en overal toegang tot de gehele lesmethode. 

Gelijk je kennis toetsen? Met de codes in de lesboeken kun je online extra praktijkopdrachten en oefeningen doen. Dankzij de heldere instructievideo’s en praktijkkaarten kan je direct aan de slag met je kennis. 
Tijdens de complete lesmethode kan de docent makkelijk op afstand de voortgang van de student volgen. We geven online altijd feedback over het juiste antwoord. 

Hair Level Basis is de beste lesmethode voor haarstylisten!