Inhoudsdeskundige bij Visavi

Inhoudsdeskundige

Wij zijn op zoek naar enthousiaste inhoudsdeskundigen voor de doorontwikkelingen van producten Schoonheidsverzorging en Ondernemen. Bij ons krijg je de kans om je liefde voor de Uiterlijke Verzorging te combineren met je vaardigheden op het gebied van educatieve ontwikkeling.

Meer weten? Lees dan verder. Liever direct aanmelden voor een kennismakingsgesprek?
Klik op de onderstaande knop! 

Aanmeld​​en

Functieomschrijving

 Visavi werkt samen met Bespeak om lesmethodes te ontwikkelen.  Bespeak heeft een toegewijd team van onderwijsdeskundigen die meewerken aan onze projecten.  Deze onderwijsdeskundigen werken nauw samen met mensen zoals jij: experts uit het werkveld. Als inhoudsdeskundige ben jij de spil waarop onze onderwijsdeskundigen kunnen vertrouwen. Dankzij jouw expertise en ervaring kunnen we de meest geschikte leermiddelen ontwikkelen. Je bent een cruciale schakel in ons proces.

Werksessies

Werksessies waarin onze onderwijsdeskundigen prangende vragen stellen. Jij kan hen voorzien van de juiste antwoorden in samenwerking met andere inhoudsdeskundigen. 
Werkvorm: online via Teams, per mail of  telefoon 

Tegenlezen en feedback geven

Inhoudelijk tegenlezen van de content. 
Jij beoordeelt inhoudelijk of het klopt, of het volledig is en of de content passend is voor de doelgroep/niveau. Als inhoudsdeskundige hoef je niet naar spelling/grammatica te kijken, dat doet een eindredacteur. 
Werkvorm: per mail

Vergoeding 

Als inhoudsdeskundige krijg je een vergoeding per besteed uur, waarbij je de overeengekomen afspraken en het geschatte totaal aantal uren in een opdrachtbevestiging per e-mail ontvangt. 
Na afronding van het project vul je een declaratieformulier in voor de vergoeding op basis van daadwerkelijk bestede uren. 

​Als inhoudsdeskundige beschik jij over

Vakkennis en expertise

  • Je beschikt over uitgebreide vakkennis en diepgaande expertise op het gebied van schoonheidsverzorging.
  • Je hebt ervaring in of met het onderwijs, wat van onschatbare waarde is vanwege je begrip van het leerproces en de behoeften van studenten.

Goede communicatievaardigheden

  • Je excelleert in heldere en doeltreffende communicatie, zowel schriftelijk als mondeling. 
  • Je bent in staat om complexe concepten begrijpelijk over te brengen aan onze onderwijskundigen en je hebt de vaardigheid om constructieve feedback te geven.

Kennis van het kwalificatiedossier


  • Je hebt een diepgaand inzicht in het Kwalificatiedossier (Allround) Schoonheidsspecialist (crebo 25403 en 25404) en bent bekend met de vereiste leerdoelen en competenties.
  • Je hebt het vermogen om de curriculumrichtlijnen en kwalificatie-eisen te vertalen naar concrete input voor onze onderwijsdeskundigen. 

Aandacht voor detail


  • Je hecht grote waarde aan nauwkeurigheid en detail in alle aspecten van het lesmateriaal.
  • Je bewaakt de consistentie en accuraatheid van de inhoud en zorgt ervoor dat inhoudelijke fouten worden geïdentificeerd en gecorrigeerd.


Enthousiast? Laat het ons weten en schrijf je in voor een kennismaking!